Galleri Artilleri
Tilbake
From odds and bits: The thing that fits Uke 23

Kjersti Austdal er født 1990 i Stavanger. Hun har tidligere gått på Kunstskolen i Rogaland og studert kunsthistorie ved NTNU. Nå går hun på det første året av en bachelor i samtidskunst hos Kunstakademiet i Oslo.

Austdal har tidligere stilt ut ved Studio 17 i Stavanger, Galleri KiT i Trondheim og Akademirommet v/Kunstnernes Hus i Oslo

Om verket hennes for Occupy Landscape sier hun:

"Jeg er en samler. Jeg er en stapper. Jeg er en diplomat som opprettholder og forhandler frem forhold mellom objekter. Verkene mine tar form av konstruksjoner av objekter som folk har mistet, kastet eller glemt igjen gatelangs i det offentlige rom. Mitt bidrag til Occupy Landscape vil være en stedspesifikk skulptur satt sammen av objekter funnet i stavangerregionen. I arbeidet mitt er ritualet rundt innsankingen av objekter et viktig element, det finnes også en viss struktur over hvilke objekter som blir tatt inn i varmen og hvilke som blir lagt igjen. Det å sette sammen disse bortkomne formene blir for meg en måte å forstå verden på, å samle spredte biter til en viss logikk. å skape orden fra kaos."

Det blir åpning utenfor Kunsthall Stavanger kl 19.00 onsdag 3. juni.